Atatürk Ortaokulu


Vizyon: Öğrenci-Okul-Veli üçgeninde bütünlük oluşturarak ilerleyen, bilgi ve becerisini topluma aktarabilen, geleceğe güvenle bakan, lider özelliklere sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği tercih edilen bir okul olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda öğrencilerimizi ilgi ve yeteneklerine göre yetiştirerek, araştıran, sorgulayan özgür düşünce yapısına sahip, bilgiyi kullanarak toplumsal kalkınmaya katkıda bulunan bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Öğrencimiz Cengiz Yeter, Temel Eğitimden Orta Eğitime Geçiş (TEOG) sınavında 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi oldu.

Saatler: 08.30 - 15.05
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: öğrencilerin kişisel gelişimlerini tamamlamak için sosyal faaliyetlere ihtiyaç duyulmaktadır. Sosyal faaliyetlerde temel amaç öğrencinin kendisine olan güvenini geliştirmek ve grup içinde hareket etme bilincini kazanmasını sağlamaktır.Bu yüzden her yıl okul içinde, il içinde ve iller arasındaki sportif anlamada ki etkinlikliklere okul olarak başvuru yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK çalışmaları kapsamında Bilimi,Sanatı öğrencilerimize sevdirmeye yönelik etkinlikler kapsamında çalışıyoruz. Özelikle TÜBİTAK´ın düzenlemiş olduğu Fen ve Matematik alanındaki yarışmalara okul olarak düzenli bir şekilde katılım sağlanmaktadır.
Proje Çalışmaları:

Telefon - Lütfen mesai saatleri dışında aramayınız.

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://gevasataturkoo.meb.k12.tr

Adres - BAHÇELİEVLER MAHALLESİ, MUSLİH GÖRENTAŞ BULVARI GEVAŞ VAN

Öğretmen :19
Öğrenci :294
Kütüphane Kitap Sayısı :3119
Öğretim Şekli :Tekli öğretim

Yerleşim Yeri - GEVAŞ/VAN

Adres - BAHÇELİEVLER MAHALLESİ, MUSLİH GÖRENTAŞ BULVARI GEVAŞ VAN

Ulaşım Van merkezden 30 dakika aralıklarla gelen Gevaş servisleri ve Belediye Otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Gevaş ilçe merkezinde olup Van iline uzaklığı 40 km´dir.